Språkkurser - en ny väg i livet!

Lär dig ett nytt språk eller friska upp gamla kunskaper tillsammans med nya vänner med samma mål. Swedish House of Language (SHOL) tillhandahåller kurser inom många olika språk på olika nivåer. Oavsett vilket språk du väljer erbjuder vi engagerade, erfarna och duktiga kursledare, varav flera är tvåspråkiga med gymnasielärarexamen.

Vår undervisning är omväxlande och meningsfull. Språket står i fokus, men du får också en inblick i landets kultur, vardagsliv och samhälle. För att kurserna ska bli så givande som möjligt har våra lärare möjlighet att anpassa innehållet efter gruppens önskemål. Vi erbjuder även specialutformade kurser på förfrågan, både för privatpersoner och för företag.

För dig som behöver förbättra din svenska har vi ett stort utbud av kurser. Vi har både allmänna svenskkurser på olika nivåer och kurser i retorik, skrivande och litteratur. För nybörjare i svenska hänvisar vi till vår engelska sajt. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår