Specialutformade utbildningar för företag

Söker du eller ditt företag kurser inom svenska eller annat språk? Då kan vi hjälpa dig! Vi erbjuder specialutformade språkutbildningar för yrkesverksamma. Ni bestämmer språket och målgruppen och tillsammans lägger vi upp kursinnehållet utifrån era mål. Vi kan erbjuda kurser i flera olika språk, exempelvis engelska och ryska, men även i presentationsteknik, retorik, svenska skrivregler mm. 

Utbildningarna bedrivs i Vimmerby gymnasiums renoverade och välanpassade lokaler, där vi har god tillgång till modern teknik och en god pedagogisk miljö. Vi kan efter överenskommelse även genomföra utbildningar på plats på företagen. Vi använder oss av etablerade kursformer som grupp- eller enskild undervisning. Vårt mål är att ni ska få en kurs som är utformad helt efter era behov. Våra pedagoger är flexibla och kan exempelvis varva en språkkurs med presentationsteknik. 

Kontakta oss med era önskemål eller för mer information! 

Victoria Axelsson/Huvudman för Swedish House of Language, Vimmerby

Namn: *

     

Telefon: *

     

Mejl: *

     

Meddelande: *

     

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår