Grundkurs fortsättning A2

Ryska för nybörjare -
Fortsättningskurs 

Visst skulle det vara häftigt att kunna beställa mat på restaurangen vid Röda Torget eller köpa en biljett till Moskvas vackra tunnelbana? Det här är kursen för dig som redan kan det ryska alfabetet och som direkt vill ge dig på vardagskommunikation.

Innehåll
Kursen vänder sig till dig som har gått vår nybörjarkurs (eller har motsvarande baskunskaper). Den är perfekt för dig som planerar en resa till landet eller som vill lära dig att kommunicera på ryska. Den här kursen fokuserar nämligen på kommunikation i vardagen. Vi lär oss att fråga efter vägen, köpa biljetter, handla, beställa mat och klara av enklare samtal. Du lär dig att förstå enkla meningar och fraser. Vi arbetar även med uttalsövningar, ordkunskap och viss grammatik. 

Kursledare
Vår ledare för denna kurs är Victoria Axelsson, som är utbildad gymnasielärare i ryska och svenska. Hon brinner för ryska språket och har undervisat gymnasieelever sedan 1999. Victoria har varit bosatt i Moskva där hon bland annat studerade ryska språket, historien och litteraturen. Hon har även varit engagerad i flera utbytesprojekt med skolor i Ryssland och Ukraina. 

Ur innehållet

  • Fråga efter vägen
  • Köpa biljetter
  • Beställa mat
  • Shoppa
  • Uttalsövningar
  • Praktisk info om att resa till Ryssland
Fortsättningskurs i ryska i Vimmerby.
Vasiljevkatedralen på Röda Torget i Moskva.
Kurskod: RYFO2014

Kursstart: 2014-04-03

Dag och tid:
Torsdagar 17.00 - 19.00

Plats:
Vimmerby gymnasium. Samling vid huvudentrén.

Antal tillfällen:
8 (120 minuter/tillfälle)

Pris: 950 kronor

Övrigt:
Före kursstart får du en kallelse och inbetalningskort.
Kursstart vid min.10 deltagare.
Intresseanmälan

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår